2015-06-06 08:16:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szokatlan jókedve mindenkire hatással van

Napi horoszkóp június 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Csak meg ne bánja, hogy engedett a kísértésnek, és harcba szállt az előre jutásért. Látszólag semmi oka rá, hogy kishitű legyen, mégis elbizonytalanodhat, és szemrehányásokat tehet önmagának. Talán az egészségi állapota az oka annak, hogy alkalmatlannak érzi magát a nagyobb erőpróbákra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok minden szöget üthet a fejébe. A családtagjai odavetett szavaiban csapdát szimatol, ezért minden egyes tényezőt, szempontot, újra meg újra megvizsgál. Tegye inkább félre a gondokat, most nem megy az összpontosítás.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Három bolygó is áll az Ikrek jegyében. Szokatlan jókedve mindenkire hatással van, pedig valójában nincs is oka a vidámságra. Sőt, sok feladattal el van maradva, és emiatt inkább fejfájás gyötri.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A kellemetlen hangulat csak erősödni fog, lehetőleg ne töltse a hétvégét egyedül. Nem fog depresszióba esni, éppen ellenkezőleg, talán megtalálja a problémák valódi okát. Törődjön többet önmagával, és ne elégedjen meg a felszínes kapcsolatokkal.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Aludja ki jól magát délelőtt, és aztán újult erővel vetheti bele magát a társaságba. Nem csak önfeledt szórakozásra van kilátása, mert barátai számtalan hasznos ötlettel állnak elő. Az ön körül pezsgő élet szinte szárnyakat ad a régen dédelgetett vágyak valóra váltásához.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Amihez ma hozzányúl, arannyá válik a kezében. Érdemes komolyabb pénzügyeit ezen a napon megterveznie, végiggondolnia, még akkor is, ha ezzel tönkreteszi a hétvégére tervezett, sokszor egyeztetett programot. Kedvese számára is vigaszt nyújt majd a kézzel fogható siker.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehezen viseli, ha valaki kételkedik az ön szavaiban, hiszen nem adott rá okot, hogy kérdőre vonják. Ha ez mégis bekövetkezik, olyanná válik, mint egy felbőszült oroszlán. Ilyenkor jobb nagy ívben elkerülni önt… Ne beszéljen meg mára senkivel randevút.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha megelégedne azzal, amit az élet tálcán kínál önnek, nem is lenne igazi Skorpió. A vágyak beteljesülésére azonban nem elég várni. Ahhoz, hogy elérhesse a céljait, a hétvégéjét is munkával kell töltenie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most jött el a cselekvés ideje. Változtasson a rutinon és a megszokásokon! Ma alkalma adódik rá, hogy megmutassa, milyen átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ingatlant akar vásárolni, akkor ez a nap a legalkalmasabb a szemrevételezéshez. Előnyös feltételeket tud kicsikarni az üzletfelektől. Foglalót csak akkor tegyen le az asztalra, ha élete nagy lehetőségét minden szempontból biztosnak látja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön meglehetősen kimerültnek érzi magát. Megfogadta, hogy ma egy szalmaszálat sem fog keresztbe tenni. Jól is teszi, ilyen fáradtan nincs értelme munkához látni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sokat segíthet tervei megvalósításában, ha elképzeléseit azonnal papírra veti – olyan sok ötlete van ugyanis, hogy nehéz őket számon tartani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: